Wat als? Facebook het echte leven was…

What is it?
Facebook leeft. Technisch gezien natuurlijk alleen online. Maar wat als Facebook nu geïntegreerd werd in het echte leven?
Het antwoord hierop is de Facebook Nightclub in Brazilië.

Humbert Camacho is het brein achter deze club. “The Facebook concept is about sharing ideas, adventures, friendships, parties and photos with your friends.” Zei Camacho tijdens een bezoek aan zijn club die afgelopen donderdag zijn deuren opende.   “So what we wanted to do was to build a nightclub with this concept, where people could come and share things with their friends, spend a cool night, sharing pictures, experiences and have fun.”

Why it’s cool?
Dit is een typisch voorbeeld waarin de echte wereld en de virtuele wereld in verbinding staan op een innovatieve manier. De club voorziet partygangers van een interactieve beleving door de social media site Facebook. In plaats van mensen te stimuleren om thuis geïsoleerd in een hoekje te zitten achter een scherm, worden mensen gestimuleerd om te genieten van het leven met vrienden in real life. Een leuke combinatie van Reality-Meets-Virtual-Reality.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s