Toeter toeter toeter, met mijn bagage op de scooter

Haast. Een gegeven waar we niet meer omheen kunnen. We proppen zo veel mogelijk gebeurtenissen, opdrachten en afspraken in een zo kort mogelijke tijd door onze dag heen waarna we vervolgens klagen over stress en haast.

Gelukkig komt de Micro Luggage Scooter ons redden van ons tekort aan tijd. Of in ieder geval, het speeltje maakt het mogelijk om nóg meer activiteiten te proppen in de korte tijd die we ter beschikking hebben. Want moet je je vliegtuig halen maar wil je nog even shoppen van tevoren? No broblem. Binnnen no time ben je bij de juiste gate om het vliegtuig in te jumpen.

Wat is het?
De Micro Luggage Scooter is een inklapbare step met bagageruimte aan de voorkant. Een normale rolkoffer kan getransformeerd worden tot supersnelle step die je makkelijk van A naar B brengt. Het Britse bedrijf Micro Scooters UK biedt deze uiterst multifunctionele mechaniek aan voor 250 dollar.

Handige feitjes op een rij:
Vliegtuig conform: toegestaan als handbagage
uitklapbare step
ook te gebruiken als trolley
met laptop sleeve en gescheiden vak voor kleding
koffer inhoud 26 liter
ontwikkeld met Samsonite
Gewicht: 5kg
Leeftijd: 18+
Max. koffer inhoud: 26 liter
Speciaal: koffer zit vast aan het Kickboard
Wie is de uitvinder: Het Zwitserse micro® samen met Samsonite

Cool genoeg?
Wie zegt dat je als businessman of -women in een saai mantelpakje moet rondlopen en geen lol kunt hebben? De wereld is een speeltuin en deze scooter is het perfecte voorbeeld wat je daarbij nodig hebt. Laat de taxi staan. Werk aan je conditie en kom op tijd voor de trein terwijl je bagage gewoon voorop je stepje zit. Zodra je bij je bestemming bent, klap je het apparaat behendig in elkaar en gaat het verder als rolkoffer. Like a boss. 
Ten alle tijden heb je je hebben en houden bij de hand terwijl je je op een makkelijke manier door de stad verplaatst. Of van stad naar stad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s