Eco-toilet

Jaarlijks gaat er een hoop water verloren aan het verkeerd gebruiken van bad, douche, wasmachine en gootstenen. In het kader van duurzaam omgaan binnen je huishouden heeft Jang Woo-Seok een handige badmeubel ontworpen. De WC doorspoelen met vers, drinkbaar, schoon leidingwater is natuurlijk een beetje overbodig.

Wat is het?
De Eco-Toilet is een WC met bovenop een wasbak. Het gebruikte water van de wasbak wordt opgeslagen in een tank waarna het later gebruikt kan worden voor doorspoelactiviteiten. Mocht je net even lekker gebruik gemaakt hebben van de WC, en daarna pas beseffen dat je de wasbak al 3 dagen niet gebruikt hebt waardoor er geen water in de tank zit, no prob! Wanneer de watertank leeg is, gebruikt de Eco-toilet gewoon leidingwater.

Cool genoeg?
Ja. Hoe cool is het om te hergebruiken? Heel cool dus. Hoe un-cool is het om producten, grondstoffen, energie en de rest van de wereld te verspillen? Niet cool. Daarom is deze Eco-toilet een fantastisch innovatief meubelstuk om in je badkamer te zetten en de wereld een klein handje te helpen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s