Nagelwater

Nagellak. Welk meisje houdt daar niet van? Ikzelf heb een enorme nagellakfetish en je zult mij niet snel tegenkomen zonder naggellak. Voor de rest ben ik een heel normaal mens hoor. Een algemeen gegeven is dat nagellak en nagellakremover niet bijster goed zijn voor je door allerhande chemicaliën die zich in de goedjes bevinden. Gelukkig bestaat de markt sinds een tijdje niet alleen uit milieuvervuilende smeerseltjes, maar bestaat er ook eco-friendly nailpolish! Voorheen waren deze nog niet zo ver ontwikkelt waardoor er sprake was van zwakke, waterige kleuren die niet lang bleven zitten en er was weinig keuze aan kleur .Drie hoeraatjes voor de natuur en mijn nagels nu ik erachter ben gekomen dat deze redenering al lang niet meer van toepassing is! Merken als RGB cosmetics, Butter London, Priti NYC , Julep, Ginger+Liz en Scotch Naturals. Het laatste merk ga ik hier toelichten.

Wat is het?
De volledige naam van dit fijne merk is “Scotch Naturals WaterColors” en alle nagellakjes zijn op waterbasis. Elke nagellak bestaat uitsluitend uit H2O, Acrylpolymeer en natuurlijke kleurstoffen. Ook zijn ze allemaal hypoallergeen, 100% afbreekbaar, geurloos en vrij van toxines, en chemicaliën als methanal of tolueen. De vintage-achtige verpakking en rechthoekige flesjes zijn niet alleen leuk om op je nagels te smeren, maar zijn ook fijn om naar te kijken.

Cool genoeg?
We willen er allemaal tiptop uitzien waarbij we het liefst  niet te veel chemicaliën op en in ons lichaam stoppen. Daarom is deze nagellak al helemaal fijn. Nagels die er mooi gekleurd uitzien en tegelijk de natuur helpen. Wat een topcombi! Ik ben fan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s