Skateboard op je neus

Voorheen waren de begrippen ‘Eco’ en ‘Fashion’ een vreemde combi. Dat de twee op dit moment dikke vrienden aan het worden zijn, weten we ook wel. Een erg bijzonder voorbeeld van Eco Fashion zijn de brillen van Holloway SK8 Sunglasses die oude skateboards omtoveren tot fashionable eyewear.

Wat is het? Holloway wil producten recyclen zonder dat het resultaat eruit ziet als een bij elkaar geraapt zooitje snelwegafval en bewijst dat je niet hoeft te kiezen tussen hip of hippie. Meubels, auto-onderdelen en skateboards transformeert Holloway tot zonnebrillen. Alle zonnebrillen zijn handgemaakt en worden gecreëerd in hun eigen werkplaats in Brisbane, Australië. SK8 model is geheel gemaakt uit oude skateboards en elk exemplaar is uniek!

Cool genoeg?
Over het algemeen krijgen we een goed gevoel als we iets goeds voor de wereld doen. Zo ook bij deze zonnebrillen. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu en je karma, ze staan ook nog eens ontzettend fashionable op je hoofd. Voor slechts $197,- heb je deze onmisbare gadget in huis.

Laat die zon maar komen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s